пʼятницю, 22 червня 2018 р.

Випускники ДНЗ Михайлівське ВПУ - майбутнє нашого краю!

    Добігає кінця  учбовий рік в ДНЗ "Михайлівське ВПУ".  Завершено опанування спеціальних дисциплін учнями випускної групи 3-ТЕ. Протягом другого семестру  "молодшими спеціалістами" проведено значний обсяг робіт щодо напистання дипломних проектів. Учні самостійно обирали  питання щодо  тематики дипломного проекту, які було детально вивчено в технологічному процесі виробництва. Хлопці з великим інтересом  та творчим підходом вели розробку обраної тематики.



 Наприклад, Олійник Владислав досліджував питання збереження вихідного обсягу зернової маси в умовах невеликого фермерського господарства на етапі переміщення зерна. В своїй дипломній роботі проаналізував роботу  обладнання що використовується в технології, запропонував варіант покращення технологічного процесу переміщення зернової маси та виконав розробку вузла для стабілізації роботи пневмотранспортера з огляду утримання агрегату в точці номінального навантаження потужного асинхронного  двигуна шляхом встановлення спеціального клапану у всмоктуючий патрубок пневмотранспортера ПТЗ -3-8.

Присяжнюк Олександр виконував розробку схематики вуличного освітлення та освітлення виробничих приміщень. Учнем проведено світлотехнічні та електричні розрахунки  і запропоновано до використання новітне освітлювальне обладнання.
Римаренко Дмитро розробляв проект по заміні застарілого опалювального обладнання комунального закладу Мар'янівська ЗОШ І-ІІІ ступеня  котлів КЕВ 400/0,4 на новітне обладнання -кавітаційні теплогенераторні установки. 
Крамаренко Дмитро виконував дослідження питання вхідного контролю зернової маси. Учнем було розробленно ряд суттевих пропозицій щодо забезпечення підприємства новітньою лабораторією яка здатна більш якісно виконувати вхідний контроль зерна. В диплому проекті виконано модернізацію стандартної  схеми автоматичного керування маніпулятором для автоматичного забору зернової маси.

Козаков Володимир розробляв заходи по виконанню очищення зерна в умовах малопотужних господарств Михайлівського району.
Тимко Сергій провів значну дослідницьку роботу по питанню водозабезпечення територій Михайлівського району. В дипломному проекті подано розрахунки та вибрано обладнання для забезпечення чистою питною водою населенного пункту, відповідно до санітарних норм.

Станіслав Руденко досліджував питання організації ремонтного процесу обладнання на базі КП "Михайлівський ЖКГ" . В дипломній роботі блискуче розроблено та представлено схему автоматичного керування свердлильним станком, що передбачає трьохступеневий захист персоналу в процесі свердління та автоматизацію процеса нарізання різьби.

Захист дипломних проектів проходив надзвичайно цікаво та змістовно. Голова комісії Голуб Тимофій Миколайович та члени комісії Попов Олександр Олександрович , Норвайшес Ігор Веніамінович та  Дудченко Олександр Віталійович задавали питання щодо технічних аспектів розробок, єкономічних  та електротехнічних розрахунків отримуючи відповіді від учнів на належному рівні підготовки.  


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...