четвер, 25 квітня 2019 р.



Військово -польові збори на базі навчаьного закладу.


Любов к Отчизні де героїть, там сила вража не устоїть. 
І. Котляревсь.

     Майже нещодавно учні, на сьогодні випускних груп, прийшли перший раз до мене на  на урок з предмету "Захист Вітчизни". Зовсім діти-тендітні, невмілі але впевнені у собі свідомі  громадяни нашої держави. Пам'ятаю превелику цікавість до матеріалу, що викладався. Екскурсію до Райвідділу протягом якої хлопці з'ясували правила утримання , видачи зброї та боєприпасів, несення патрульної служби працівниками райвідділу.
     Великий інтерес протягом навчання хлопчаки виявили до  вивчення тактико-технічних характеристик зброї, способів бойового злагодження на полі бою та методів порятунку поранених та надання їм першої невідкладної допомоги за вітчизняними методами та методами військової підготовки підрозділів НАТО.
     І от настав час підбиття певних підсумків щодо отриманих навичок, набутих протягом навчального періоду. З 24 по 26 квітня , відповідно до наказу Областного та районного Райвіськоматів та Наказу директора ДНЗ Михайлівське ВПУ Удовіченка В.К.  відпрацьовується програма Військово-польових зборів. Звісно, захід відповідальний та такий , що вимагає не тільки розуміння, а й певної відваги для учнів. Відваги у вчинках , відваги у застосуванні набутих знань на практиці.
     25 квітня два взводи , сформованих на базі груп 74Т та 75Т, відвідали Навчальний центр "Близнюки", де проводилися учбові стрільби. Без зайвого пафосу можна сказати що наші учні продемонстрували найвищий рівень підготовки як у знанні ТТХ озброєння та правил поводження з нею, а й були відмічені  керівництвом  Райвійськомата  з огляду злагодження підрозділу та рівня  стройової підготовки взводів.

Виконується перевірка знань учнів щодо заходів безпеки на вогневому рубежі, поводження зі зброєю.

 Петров Ілля виконує вправу з часткового розбирання автомата АК-74.


Заступник військового комісара  Шпаков Віктор Вікторович навчає наших хлопців правильно виконувати вправу "Прийняття положення для виконання стрільби з позиції лежачі"

Наші учні перед початком учбових стрільб.
Повний фотозвіт за посиланням Військово-польові збори.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...